USLUGE

Inženjering​

Uz primenu savremenih tehnika i tehnologija pružamo usluge pripreme i realizacije poljoprivrednih projekata. Sve što je potrebno da dođete od ideje do pokretanja biznisa u poljoprivredi možete poveriti našim stručno osposobljenim zaposlenima. Inženjerska služba je osposobljena za usmeravanje poljoprivredne proizvodnje, usvajanje tehnoloških procesa i uvođenje novih tehnologija.

Vršimo stručno savetovanje naših klijenata i pomoć pri ostvarivanju prava na razne podsticajne mere, dobijanje subvencija, korišćenje fondova i druge pomoći u realizaciji ideje početka ili proširenja biznisa poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnika ili preduzeća u oblasti poljoprivrede.

Tara-Agrar Inženjering
Tara-Agrar Inženjering

Matična služba

Osnovna odgajivačka organizacija Tara-Agrar Inženjering je zadužena za sprovođenje kontrole proizvodnje priplodne stoke. Zajedno sa proizvođačima se vrši praćenje, selekcija i odabir najboljih primeraka stoke i tako obezbeđuje kvalitetan priplodni materijal.

Selekcija se sprovodi i matična evidencija o tome se vodi kako bi se obezbedila bolja i kvalitetnija proizvodnja i unapredio rasni sastav priplodne stoke u govedarstvu i ovčarstvu.

Sudsko veštačenje

Poslovi veštačenja predstavljaju stručne aktivnosti čijim se obavljanjem, uz korišćenje naučnih, tehničkih i drugih dostignuća, pružaju sudu ili drugom organu koji vodi postupak potrebna stručna znanja koja se koriste prilikom utvrđivanja, ocene ili razjašnjenja pravno relevantnih činjenica.

Naše dugogodišnje iskustvo u procesima garantuje pravednu i pravičnu izradu izveštaja koji sudu ili drugim institucijama pružaju jasnu sliku o svakom pojedinačnom slučaju uz poštovanje svih pravila struke.

Tara-Agrar Inženjering

POZOVITE NAS

Imate pitanja? Uvek smo otvoreni za priču o agro biznisu, novim projektima, šansama i načinima kako možemo da vam pomognemo.

Scroll to Top